Mentoring

Vrem sa te incurajam sa gandesti si altfel. Te provocam sa gandesti diferit si sa-ti deschizi ochii și mintea spre perspective diverse. Sa ai abordari variate la intrebarile chinuitoare pe care le ai uneori in activitatea ta de buyer.

Vrem sa fim pentru tine o sursa de experienta atunci cand ai cel mai mult nevoie de ea. Ne dorim ca relatia noastra ca mentor si mentee sa aiba impact pentru toata cariera ta in achizitii si sa te inspire permanent in cariera ta de buyer.

Asadar...

Ai nevoie de un sfat valoros ?

Uneori te simti coplesit de complexitatea furnizorilor pe care i-ai intalnit si simti ca nu gasesti solutia ideala sa-i abordezi; cauti metoda cea mai corecta de evaluare si implicit de departajare a ofertelor;  iti este dificil sa urmaresti si sa evaluezi prestatia furnizorilor;  iti este si mai greu sa invingi rezistenta clientului intern pentru a schimba furnizorii. Ei bine, iti oferim informatii valoroase despre ceea ce ai nevoie pentru a continua mult mai usor.

Vom fi ghidul tau, sursa ta de idei, ajutandu-te sa hotarasti cel mai bun mod de actiune in situatii dificile. Poti afla solutii rapide care te ajuta sa lucrezi mai eficient si sa eviti sa “reinventezi roata”.

Cauti noi perspective?

Poti  descoperi noi modalitati de gandire  si poti afla cum au facut altii in aceleasi situatii ca mai apoi sa poti alege ce e mai potrivit pentru tine in aceleasi situatii.

Doresti sa-ti construiesti o cariera de succes ca si buyer sau vrei sa avansezi in cariera?

Te ajutam sa ramai concentrat si pe drumul cel bun, prin consiliere si sfaturi practice, iti impartasim din experienta noastra, din lucrurile pe care le-am facut bine, precum si din cele pe care le-am facut mai putin bine in asa fel incat sa nu repeti greselile noastre, care te pot tine pe loc.

Dezvolta-ti cunostintele si abilitatile de buyer.

Te putem ajuta sa-ti identifici abilitatile si expertiza de care ai nevoie pentru a reusi sa fii un buyer profesionist. Te putem invata ce trebuie sa stii sau te sfatuim de unde sa-ti iei informatiile de care ai nevoie.

Vrei sa-ti imbunatatesti abilitatile de comunicare?

Te ajutam sa comunici mult mai usor si mai eficient pentru ca tu sa poti avea rezultate mai bune.

Iti place? Hai sa vorbim!