Purchasing for non-purchasers

Workshop

“Daca trei oameni sunt o inima, pamantul galben se preface în aur, daca trei oameni sunt trei idei, chiar aurul se transformă in praf”.   –  Proverb chinezesc

 

De Ce?

  • Pana la urma, pana la capat, in final  zica-se, ca gaseste el orbul Braila, dara mite  HR-UL, Marketing-ul, Sales-ul, Tehnic-ul etc, ACHIZITIILE SAU PURCHASING-UL SAU PROCURMENT-UL
  • Cu cat departamentele colaboreaza mai bine intre ele cu atat rezultatele obtinute sunt mai bune. Sunt binecunoscute relatiile interdepartamentele in companii ca fiind aducatoare de succes.

 

Pentru cine? 

Pentru toti aceia din afara departamentului achizitii din organizatie, insa  care interactioneaza cu departamentul de achizitii indiferent din ce zona functionala a companiei provin.

 

Pentru Ce?

  • Pentru ca veti avea posibilitatea de a pune intrebari semnificative pentru a intelege ce ai putea face ca sa imbunatatesti colaborarea intre departamente.
  • Pentru imbunatatirea relatiilor cu departamentul de achizitii din compania ta
  • Pentru a intelege ce ai tu de facut in raport cu colaborarea cu buyerii si invers
  • Ca sa nu mai existe  suparare ca nu primesti produsele in timp, ca serviciile livrate nu au calitatea corespunzatoare pretului si ca sa nu te mai simti nemultumit ca ti s-a  consumat bugetul dar nu ai obtinut ceea ce iti doreai ca raport  calitate/pret, ca ai pierdut timp pretios pentru a ajunge la un numitor comun cu cei din achizitii.        

 

Ce afli?          

  • In ce consta activitatea departamentului de achizitii, care sunt indicatorii de performanta a furnizorilor cu scopul cresterii colaborarii intre buyer si clientul intern pentru obtinerea de maxim de rezultate cu valoare adaugata din partea furnizorului,
  • Cum sa recunosti sis a intelegi legatura dintre strategia organizationala si obiectivele departamentului de achizitii legate de obiectivele departamentului tau.

 

In plus…….

Vei detine cunostintele necesare pentru a-ti atinge obiectivele mult mai usor ca pana acum, eficientizand timpul de lucru si vei avea o relatie corecta cu cei din achizitii care vor putea sa-ti vina in ajutor exact asa cum iti doresti.

 

Ce ne ramane de facut?

Tie, sa-mi scrii aici: office@procurementdata.ro sau sa ne auzim la: 0766.437336 sau…sa mergi  la sectiunea calendar cursuri de pe acest site sis a te inscrii direct.

Mie, sa te astept la sala de curs pentru a nimeri impreuna BRAI…departamentul de ACHIZITII.