Procurement for Sales People

Workshop

”Vanzarile sunt direct proportionale cu atitudinea vanzatorului, nu cu atitudinea prospectarii.   –  William Clement Stone

 

Cu acest curs ne-am propus sa venim in ajutorul oamenilor din vanzare, a celor care zi de zi alearga de la un client la altul sa-si vanda produsele sau serviciile.

Zbaterea lor este de cele mai multe ori laudabila si incununata de succes.  Dar, intotdeauna exista un dar. Sunt si vanzatori care muncesc dublu si vand la jumatate. Nu vom discuta despre tehnici de vanzare sau despre tehnici de negociere in vanzare.

Vom vorbi despre tehnici de achizitie si tehnici de negociere in achizitii. Vom vorbi despre cum gandeste, cum actioneaza un buyer. Despre stiluri de achizitie. Despre analiza furnizorilor. Despre managementul strategic al furnizorilor. Despre moduri de selectie a furnizorilor. Despre cum analizeaza buyerii performantele furnizorilor.

Draga vanzatorule, buyerii deschid portile si te ajuta sa-i cunosti. Dupa acest curs vei aborda cu usurinta orice vanzare si orice buyer in asa fel incat iti vei atinge obiectivele de vanzare, iti vei creste portofoliul de clienti si vei intelege mintea complicata a buyerului.

Impreuna vom afla cum poti incepe sa fii privit ca un partener, cum vei deveni parte integranta in atitudinea competitiva a companiei clientului si cum ai putea sa fii o sursa importanta de inovatie si de reduceri de costuri fara ca acestea sa-ti afecteze targeturile de vanzare si portofoliul de clienti in sens negativ, ci dimpotriva sa te faca un vanzator de succes care isi creste mereu portofoliul si obtine rezultate din ce in ce mai bune.

Ce zici?