Procurement Essential Skills

Workshop

Nu face lucrurile bine, fa-le perfect. Fii îndraznet, fii primul, fii diferit, fii corect.”   –  Dale Carnegie

 

Participarea la acest curs iti va aduce pe langa clarificarea rolului buyer-ului in companie, claritate in stabilirea obiectivelor, te va ajuta sa intelegi cum sa achizitionezi eficient aplicand politica si strategia companiei.
Vei afla despre tehnici si procese in achizitie, cand si cum le aplici. Vei descoperi si vei exersa cum sa folosesti in activitatea curenta modele de achizitii deja cunoscute si utilizate in tari cu o cultura dezvoltata a achizitiilor in mediul privat.
Vrei sa stii cum este mai bine sa-ti prioritizezi categoriile de achizitii de care esti raspunzator in asa fel incat sa nu ai mereu impresia ca esti sufocat de numarul comenzilor si al contractelor pe care le gestionezi? O sa discutam despre abordarea strategica a achizitiilor in functie de importanta lor in companie. Vrei sa afli despre managementul furnizorilor si despre cum poti aplica TCO si la ce iti foloseste acest lucru?

Mai vrei sa ai un cost management cat mai bun, sa poti scoate performante deosebite de la furnizorii tai avand un comportament etic? Sa negociezi cu ei incat sa obtii mai usor acordul lor? Vrei sa afli metode de evaluare a performantei furnizorilor? Vrei instrumente de evaluare transparenta a ofertelor?

 

Te astept la sala de curs sa discutam, sa invatam impreuna intr-un mod interactiv.