Negocierea in achizitii

Workshop

„Cu pumnul strans nu poti da mana cu cineva.”   –  Indira Gandhi

 

Intotdeauna asteptarile de la o negociere sunt pe masura responsabilitatilor pe care buyer-ul  le are in functie de valoarea si dimensiunea proiectului, iar capacitatea de a obține rezultate de la oameni cu competente si profiluri diferite, devine decisiva.

Un curs personalizat de negociere in achizitii care isi propune sa formeze, in mod practic si diferentiat, abilitatile de baza la un buyer (procese, tehnici, tactici, strategii eficace), astfel incat acesta sa poata contribui semnificativ la dezvoltarea businessului prin rezultate obtinute in urma negocierilor.

O sa povestim despre gestionarea procesului de negociere (obiective, surse de putere, pregatirea negocierii, comunicarea, negocierea interna/externa).

Vom inlesni deprinderea unor tehnici de negociere si impactul lor, utilitatea aplicarii diverselor strategii folosite intr-o maniera etica pentru a obtine raspunsuri pozitive de la partenerul de negociere.

Invatam cum sa ne ferim atunci cand altii vor sa ne foloseasca, incercam sa deslusim impreuna cat mit si adevar exista despre limbajul nonverbal si ce si cum putem face cu acesta pentru a ne spori sansele de castig in negociere.

Stabilim prioritati, clarificam atitudini de buyer, analizam stiluri de negociere in achizitii. Planificam, pregatim negocierea, gestionam emotiile, invatam sa ne adaptam la un  mediu la altul, ne comparam si ne insusim ce este bun evitand ceea ce ne poate dezavantaja din diverse medii culturale.

Intr-o piata de training in care literalmente abunda cursurile de negociere, noi cei de la PROCUREMENT DATA, te invitam la un curs diferit pentru ca la acest curs vom interactiona deopotriva cursanti si trainer impartind experiente trecute, temeri si planuri de viitor propunandu-ne sa crestem increderea de sine si capacitatea de mediere a participantilor precum si sa dezvoltam puterea personala si abilitatile de negociere.

 

Vei avea ocazia sa gasesti o atmosfera profesionala dar in acelasi timp una calda si deschisa pentru ca dorim sa ramai in comunitatea noastra a profesionistilor in achizitii. Te astepam!