Cum devin buyer

Workshop

“Nu conteaza ce meserie ai, conteaza sa fii cel mai bun.”   –  Abraham Lincoln

 

Doresti sa faci cumparaturi toata ziua si sa fii si platit pentru acest lucru? Inseamna ca ar trebui sa devii buyer sau ca sa folosim termenul romanesc – achizitor.

Buyerii achizitioneaza produse sau servicii intelegand nevoile clientilor interni si obiceiurile de cumparare ale companiei pentru a maximiza profiturile.

Ei pot lucra in orice sector de activitate, de orice dimensiune, iar aptitudinile lor sunt vitale pentru a asigura desfasurarea unor proiecte, pentru mentinerea stocului optim, pentru asigurarea materiilor prime si a continuitatii procesului de fabricatie sau productie. Fara un buyer care sa mentina aceste lucruri la un nivel impus de companie, nu vor exista vanzari.

Participand la acest curs vei afla care sunt sarcinile tipice ale unui buyer, vei afla ce abilitati si competente ar trebui sa ai ca sa poti face aceasta meserie. Vei afla care sunt posibilitatile de avansare in cariera si cum ar putea sa arate aceasta peste cinci sau zece ani. De asemenea vei sti cum sa te prezinti la un interviu pentru a obtine acest job.

Vei afla ce inseamna procesul de achizitie intr-o companie de top, vei afla ce inseamna activitatea unui buyer si care este complexitatea ei.

La finalul celor cateva ore de curs vei putea sti cu exactitate daca ti se potriveste sau nu aceasta meserie in asa fel incat atunci cand vei intra in comunitatea noastra o vei face cu convingere si din pasiune.

Te asteptam printre noi!